Splendid
Vorige jaar vierde Loungefest haar vijfde verjaardag en deelde die vreugde met iedereen door op vrijdagavond al te starten met het festijn. Daar had Noordwijkerhout de eer om The Grand East en My Baby te verwelkomen. Dit is iedereen zo goed bevallen dat er geen twijfel meer over mogelijk was: het populaire nummer ‘Uprising’ van My Baby werd de muziek onder een reclame ter promotie van de provincie Drenthe.
Ook werd er al snel besloten, en lang geheim gehouden, dat de nu al legendarische zesde editie van Loungefest ook haar eigen vrijdagavond krijgt. De paarse krokodil mag weer op groen. Met schaamteloos veel trots applaudisseren wij dit jaar de Haagse band Splendid het podium op. De reggaeband is al 16 jaar een flinke klapper op menig festival door heel Europa. Dans mee op de vrolijke combinaties van pop, reggae en hip-hop die je steeds weer verrassen. Splendid is er eerder al in geslaagd om festivals als onder andere Lowlands, Zwarte Cross, Concert at Sea en Sziget volledig op z’n kop te laten staan en nu is Loungefest aan de buurt.
Mocht je nog twijfelen om ook de vrijdagavond van Loungefest te bezoeken (ben je gek?), wik en weeg niet langer en kom dansen. Officieel gaat de zon op vrijdag 13 juli 2018 om 21:58 uur onder aan het Comomeer in Noordwijkerhout, maar jij kan makkelijk je zonnebril ophouden als Splendid om 22:00 uur het podium bestijgt. De Hagenezen zorgen er persoonlijk voor dat het zonnetje uit de speakers blijft stralen.
artiesten info
Optreden Vrijdag - 22:00
Podium Hoofdpodium
Naar website